معاون گردش گری سازمان میراث فرهنگی، در روند دیدار کاری در طی سفر به روسیه، امروز بیان داشت: مذاکرات انجام گرفته با مقام های روسی با توجه به موضوع برجام، اهمیت فراوان دارد و امیدواریم در دوره پس از تحریم بتوانیم همکاری های لازم با روسیه را در تمام عرصه ها گسترش دهیم. حوزه گردش گری با توجه به اهمیت آن در ساختار اقتصاد غیرنفتی جزو اولویت های سیاسی دولت جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و مصمم هستیم در اجرا و تحقق این امر، فعالیت های گردش گری مان را با کشورهای مختلف توسعه بدهیم. در این عرصه توسعه همکاری های گردش گری با روسیه دارای اهمیت خاصی است و اطمینان داریم با مدیریت مناسب، شاهد افزایش شمار گردش گران روس در ایران، در سال های آتی خواهیم بود.
وی با اشاره به دیدار خود با "اولگ سافونوف" رئیس آژانس گردش گری فدرال روسیه نیز گفت: در این دیدار مسایل مربوط به همکاری های گردش گری ایران و روسیه و راه کارهای توسعه آن بررسی و هم چنین پیشنهادهای هر دو طرف مطرح شد. رحمانی موحد این مذاکرات را سودمند خواند و افزود: دو طرف اطمینان یافتیم که برای گسترش همکاری ها در عرصه گردش گری مصمم هستیم. موضوع هایی مانند تسهیلات صدور روادید برای سفر گردش گران به ایران و روسیه، امکان لغو ویزا برای گروه های گردش گری، حمل و نقل و برقراری پروازهای منظم به مقصد ایران و روسیه مطرح و بررسی شد و دو طرف دیدگاه های خود را اعلام کردند.
معاون گردش گری سازمان میراث فرهنگی سپس به دعوت از رئیس آژانس گردش گری فدرال روسیه برای شرکت در نمایشگاه بین المللی گردش گری تهران که ماه آینده برگزار می شود، اشاره نمود و افزود: سافونوف این دعوت را پذیرفت و ابراز اطمینان کرد که در مذاکرات تهران، توسعه همکاری های گردش گری دو کشور پی گیری شود.
رحمانی موحد در ادامه، گفت: در شرایط کنونی که سفر گردش گران روسی به مصر و ترکیه بنا به دستور مسکو و به دلایل امنیتی متوقف شده است و روسیه در جست و جوی مقاصد جدید گردش گری است، ایران می تواند با توجه به توان مندی های بسیار بالا از جمله اقلیم چهار فصل و امکانات برای ورزش های دریایی و زمستانی و دیگر مزیت ها پذیرای بخش قابل توجهی از گردش گران روسی باشد.
ایشان هم چنین به وجود جمعیت بزرگ ٢۵ میلیون مسلمانان در روسیه به عنوان عامل مهم دیگر در توسعه همکاری ها اشاره کرد و افزود که این فاکتور در کنار دلایل دیگری هم چون نزدیکی جغرافیایی و اشتراکات نسبی فرهنگی و اخلاقی مردم دو کشور می تواند روابط گردش گری را توسعه دهد. وی نیز به برگزاری نشست مدیران و نمایندگان شرکت های تورگردان روسی در مسکو اشاره کرد که نشست در فضای خوب و کاربردی برگزار و پیشنهادهای مختلفی برای توسعه همکاری های گردش گری و حل مشکلات مطرح شد.
معاون
گردش گری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردش گری خاطر نشان کرد: ایران
جزو ۱۰ کشور دارای بیش ترین جاذبه های گردش گری است و با توجه خاص دولت به این بخش
و سرمایه گذاری هایی که در زیر ساخت ها صورت گرفته، در این عرصه موفق می شویم.
منبع: http://www.chtn.ir/